Print side | Luk vindue

Caroline vs. Stosur Eastbourne 7-5, 6-4

Udskrevet fra: Find-Relation
Kategori: Tennisforum
Forum navn: Kampreferater
Forum beskrivelse: Beregnet til referater, analyser og debat om Caroline Wozniackis kampe
Web-adresse: http://Find-Relation.dk/wiz/Forum/forum_posts.asp?TID=338
Udskrevet den: 24-Maj-2024 kl. 12:17
Version: Web Wiz Forums 10.18 - http://www.webwizforums.com


Emne: Caroline vs. Stosur Eastbourne 7-5, 6-4
Besked fra: OleD
Emne: Caroline vs. Stosur Eastbourne 7-5, 6-4
Posteringsdato: 16-Jun-2014 kl. 21:43
Inden kampen var de fleste formentlig usikre på, om Caroline - efter det aflyste bryllup og den deraf følgende tamme indsats ved French Open - havde fået oparbejdet tilstrækkelig motivation til at levere en indsats, som ville  være tilstrækkelig mod Stosur, som er no. 17 på ranglisten.

Caroline startede da også en smule usikkert, og hun blev brudt ved 15-40 allerede i kampens første parti, hvorefter Stosur problemfrit holdt sin egen serv til 2-0. Frem til stillingen 5-4 til Stosur havde begge spillere godt styr på deres egne servepartier, selvom Stosur dog ved 4-2 havde en enkelt break-chance til en afgørende 5-2 føring. Carolines spillede stabilt og hun havde både fart og præcision de fleste bolde
Da Stosur havde mulighed for at serve sættet hjem ved 5-4, steg hendes fejlprocent, mens Caroline fortsat spillede stabilt, og hun vandt derved de 3 næste partier uden de helt store problemer.

I starten af 2. sæt blev Caroline igen brudt og hun kom derefter bagud 0-2. Dog var hun mere spilstyrende end i starten af kampen, og derfor var det logisk nok, at hun tidligt i sættet brød tilbage og ved stillingen 5-4 brød hun så igen og lukkede derved kampen.

Den afgørende forskel var, at Caroline det meste af kampen spillede godt og stabilt, og hun var i stand til at presse Stosur til en række fejl, som sammen med flere uprovokerede fejl ikke kunne opveje, at hun også havde flere vindere end Caroline.



Print side | Luk vindue

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.18 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk