Find-Relation Websted
Forum start Forum start > Slægtsforskning > Private Slægtssider
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Familie Websteder på Find-Relation
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Familie Websteder på Find-Relation

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
 Rangering: Emne rangering: 2 Stemmer, Gennemsnit 3,50  Emne Søg Emne Søg  Emne funktioner Emne funktioner
Find-Relation Se drop down
Admin Group
Admin Group


Medlem siden: 08-Jan-2007
Sted: Kastrup
Status: Offline
Point: 156
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Find-Relation Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Familie Websteder på Find-Relation
    Sendt: 30-Mar-2004 kl. 09:22

Blandt Familie Webstederne på Find-Relation kan nævnes nogle, der vedrører min egen slægt og forgreninger herfra. Fælles for de nævnte Familie Websteder er, at de omhandler efterkommere efter Kaptajn Jens Sørensen, Strellev (1733-1817)

http://find-relation.dk/default.asp?b1=This&showId=1:Fam ily1 - Giver mulighed for at vise FamilieTræ og/eller Detaljer med mig selv som udgangspunkt. Familie Webstedet omfatter bl.a. Jens Sørensens 3. Barn Bodil Kirstine Jensdatter.

http://find-relation.dk/default.asp?b1=This&showId=1:Fam ily2 - FamilieTræ og/eller Detaljer om slægtninge til Jens Sørensens 2. Barn Johannes Jensen.

http://find-relation.dk/default.asp?b1=This&showId=1:Fam ily4 - FamilieTræ og/eller Detaljer om slægtninge til Jens Sørensens 5. Barn Hans Jensen.

http://find-relation.dk/default.asp?b1=This&showId=1:Fam ily7 - FamilieTræ og/eller Detaljer om slægtninge til Jens Sørensens 6. Barn Hans Pertou Jensen.

For de fleste nulevende personer på disse Familie Websteder gælder, at oplysninger om dem kun er tilgængelige, hvis man benytter en godkendt adgangskode, som kun familien kender.
Oplysninger om nulevende personer bliver kun gjort offentligt tilgængelige, hvis personen selv har accepteret dette.

Med venlig hilsen

Ole Dalsgaard Jensen

Til top
Guests Se drop down
Guest Group
Guest Group
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Guests Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02-Jun-2005 kl. 10:29

Hej,

hvordan programmeres kodeadgang for godkendte personer?

Mvh. Jan Nielsen

 

Til top
Find-Relation Se drop down
Admin Group
Admin Group


Medlem siden: 08-Jan-2007
Sted: Kastrup
Status: Offline
Point: 156
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Find-Relation Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 03-Jun-2005 kl. 12:29

Hej Jan

For ikke at blive for teknisk nøjes jeg med at forklare princippet i adgang til oplysninger på et Familie Websted.

Alle oplysninger om personer på et FamilieWebsted har et sikkerheds-niveau, som beskrevet under Datasikkerhed/Offentliggørelse/Beskyttelse personoplysninger.
Som udgangspunkt er oplysninger om afdøde personer Public, mens oplysninger om nulevende personer kun er Public med personens tilladelse, ellers er sikkerhedsniveauet som regel Family eller FamilyRelated, hvilket forudsætter at man er logget på Familie Webstedet.

Brugernavn og adgangskode for et Familie Websted udleveres kun til personer, som har tilknytning til den slægt, som Familie Webstedet omhandler.

Selvom du ikke kender brugernavn og adgangskode til et Familie Websted, kan du alligevel få adgang til at se oplysninger om de personer (primært afdøde), som findes på Familie Webstedet med sikkerhedsniveau Public, bl.a. ved at klikke på et af ovennævnte link.

Under menupunktet Gårde i Strellev og Mine Forfædre er der flere eksempler på dette.

En anden mulighed er at benytte menupunktet Find Personer og indtaste (noget af) et navn og/eller andre søgekriterier. (Eksempelvis Navn: Jens Sørensen)

Brugernavn og Adgangskode til et Familie Websted skal ikke forveksles med Brugernavn og Adgangskode til Forumet, da sidstenævnte udelukkende vedrører Forumet og således ikke giver særlig adgang til oplysningerne på et Familie Websted.

Med venlig hilsen

Ole Dalsgaard JensenRedigeret af Find-Relation
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.18
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.