Jensg-family.dk i ny udgave 

Mange slægtsforskere har formentlig i forbindelse med søgning efter aner stødt på jensg-family.dk, som har omfattet flere hundrede-tusinde navne.

Indehaveren af jensg-family.dk var Jens Raunkjær Graungaard (JensG), som gennem årene har samlet et omfattende materiale til stor gavn for mange.
Undertegnede fik for nogle år siden lov til at låne og benytte noget af JensG's materiale, som bl.a. er benyttet i forbindelse med min omtale af Strellev sogn.

På et tidspunkt valgte JensG at lukke webstedet jensg-family.dk midlertidigt for at gennemføre en omfattende opdatering af de mange slægtsoplysninger, da der i tidens løb havde indsneget sig en del dobbelt-poster. Desværre nåede han ikke at færdiggøre dette, da han desværre alt for tidligt afgik ved døden 17. november 2006 i en alder af 61 år.

Efterfølgende har jeg fået familiens tilladelse til at genoprette domænet jensg-family.dk og  gøre slægtsmæssige oplysninger, som stammer fra JensG's materiale, tilgængeligt både via Find-Relation.dk og jensg-family.dk, som kommer til at fungere som gensidigt tilknyttede domæner på samme webhotel.1. September 2008 påbegyndtes den fortsatte omtale af Strellev sogn med henblik på, at de fleste af Strellevs borgere gennem de seneste 2-300 år omtales, med link til Familietræ og supplerende oplysninger, suppleret med et væld af billeder af personer, som har haft tilknytning til de omtalte steder.

Se mere under menupunktet  Strellev sogn, hvor der efterhånden vises link til de steder, som i løbet af efterår/vinter 2008/9 omtales.

 

Med venlig hilsen

Ole Dalsgaard Jensen
Find-Relation.dk